empty
empty
Vier zakelijk geklede dames met elkaar aan het werk.
Twee handen schuddend in close-up.

Vitaliteitsprogramma

Vitaliteitsprogramma als integraal onderdeel

Vitaliteitsprogramma’s maken steeds vaker een integraal onderdeel uit van duurzame organisaties. Een vitale werknemer is productiever en kan makkelijker met veranderingen omgaan en zich beter concentreren. Ook is hij weerbaarder tegen ziekte waardoor een bedrijf met vitale werknemers minder ziekteverzuim kent. Een vitaliteitsprogramma kan zich dus snel terugverdienen. Geen wonder dat vitaliteitsprogramma’s steeds populairder worden.

Vitaliteitprogramma bedrijven

Als je werkt aan een duurzame organisatie en je wilt jouw werknemers zelfontplooiingsmogelijkheden bieden dan valt of staat dat natuurlijk met de inzet van de werknemer zelf. Wanneer de werknemer zich lusteloos voelt dan zal hij/zij ook minder geneigd zijn om cursussen te volgen en zal hij zich daarnaast ook minder betrokken voelen bij het bedrijf. Een van de manieren om lusteloosheid aan te pakken is door gezondere voeding. Hierdoor zal een werknemer vitaler aan het arbeidsproces kunnen deelnemen. Voeding is daarom een essentieel onderdeel voor vitaliteitsprogramma’s van bedrijven.

Voedingsworkshops als onderdeel van uw vitaliteitsprogramma

De workshops van Voedselkompas vormen een perfect onderdeel van de vitaliteitsprogramma’s van bedrijven. Tijdens onze workshops maken we jouw personeel bewust van de effecten van slechte voeding en de voordelen van gezonde alternatieven. Hierbij baseren we ons op de feiten en zullen er een aantal hardnekkige fabels sneuvelen tijdens de workshops. Wij bieden verschillende workshops met interactieve elementen waardoor leren over gezonde voeding leuk en boeiend is. De opgedane kennis kan meteen al bij het eerstvolgende rondje supermarkt worden toegepast. Deelnemers vergaren kennis waar ze hun hele leven iets aan hebben.

Wij bieden verschillende workshops aan. Maatwerk is ook mogelijk zodat het aansluit bij vitaliteitprogramma’s van bedrijven. We kunnen de cursus ook binnen jouw bedrijf verzorgen. Wij hebben al veel personeel van verschillende organisaties zoals KLM, IBM, KPN en Schiphol mogen informeren over goede voeding. En dat onze workshops worden gewaardeerd, blijkt wel uit de 9,1 die we scoren onder onze klanten.

Paprika, (halve) tomaten,
		  kommkommer en salades.