empty
empty
Vier zakelijk geklede dames met elkaar aan het werk.
Twee handen schuddend in close-up.

Gezonde medewerkers

Gezonde werknemers zijn productievere werknemers

Tot de robotten het allemaal hebben overgenomen, is het personeel nog van onschatbare waarde voor veel bedrijven en organisaties. En dat personeel werkt ook steeds tot latere leeftijd door. Gezonde medewerkers zijn dus erg belangrijk. Niet alleen om ziekteverzuim te beperken maar ook om de werknemers productief te laten zijn tot hun uittreding. De Romeinse dichter Juvenalis zei het al: “Mens sana in corpore sano.” Oftewel: een gezonde geest in een gezond lichaam.

Gezondheidsbeleid

Gezond leven is hip aan het worden. Bootcamps schieten als paddenstoelen uit de grond en biologisch en duurzaam voedsel wordt steeds populairder. Het bedrijfsleven heeft ook de voordelen ondervonden van een gezondere levensstijl van werknemers en stimuleren dit via hun gezondheidsbeleid.

Eerlijke informatie over voeding

Helaas zorgt de populariteit van gezond eten ook voor veel onzinberichten op internet en in de bladen waarmee men makkelijk lezers probeert te trekken. Bij Voedselkompas houden we ons liever aan de feiten en helpen we die mythes graag de wereld uit. Wij zorgen ervoor dat jouw werknemers na de workshop voldoende kennis hebben om er een gezonde(re) levensstijl op na te houden. De workshop over bewust eten kan in belangrijke mate bijdragen aan de vitaliteit en gezondheid van de deelnemers. De deelnemers zullen de rest van hun leven plezier en profijt hebben van de praktische kennis die ze tijdens onze workshops opdoen. Jouw bedrijf heeft daar ook profijt van want gezond eten leidt tot gezonde werknemers en die presteren beter.

Vergroten kennis gezonde voeding

Onze workshops zijn erop gericht om op een leuke interactieve manier kennis over gezonde voeding over te dragen en de deelnemers enthousiast te maken over gezonde voeding. Dit zal leiden tot meer bewustzijn onder jouw personeel en daarmee tot gezondere medewerkers. Wij kunnen de workshop ook op maat aanbieden indien je specifieke wensen hebt. De workshops zijn binnen jouw bedrijf te geven indien gewenst. Bekijk onze website voor meer informatie over onze workshops en wat je kunt verwachten.

Paprika, (halve) tomaten,
		  kommkommer en salades.