empty
empty
Vier zakelijk geklede dames met elkaar aan het werk.
Twee handen schuddend in close-up.

Duurzaam inzetbaarheidsbeleid

Duurzaam personeelsbeleid

Wellicht voer je al een beleid voor duurzame inzetbaarheid binnen jouw bedrijf of heeft het in ieder geval je aandacht getrokken. Niet zo vreemd want een duurzaam personeelsbeleid leidt tot minder ziekteverzuim. Uit een doorrekening in opdracht van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) blijkt dat een daling van het ziekteverzuimpercentage met slechts 1% al een besparing kan opleveren van 41.000 euro bij een bedrijf met 100 medewerkers. En een duurzaam inzetbaarheidsbeleid kent geen schaduwzijde van de medaille. Een bedrijf dat een duurzaam inzetbaarheidsbeleid voert, bespaart niet alleen geld op zieke werknemers, het kan er ook aan verdienen! Vitale werknemers presteren beter en een stijging van de productiviteit van 1% kan bij een bedrijf van 100 medewerkers jaarlijks 95.000 euro opbrengen!

Beleid duurzame inzetbaarheid

Binnen een duurzaam personeelsbeleid hoort ook de gezondheid van medewerkers. Meer bewegen en gezonder eten zorgt voor minder verzuim en productievere werknemers. Bij Voedselkompas leveren wij leuke, leerzame en boeiende workshops op dit gebied. Ons vakkundige team helpt voedselfabeltjes de wereld uit en leert het personeel waar ze op moeten letten bij een gezond(er) voedingspatroon. Daarnaast is het door verschillende interactieve elementen ook gewoon heel leuk om met collega’s te volgen. De workshop geeft de deelnemers praktisch toepasbare informatie waar ze meteen mee aan de slag kunnen.

Voedselkompas biedt verschillende soorten workshops maar kunnen die ook precies afstemmen op jouw doelstellingen zodat het prima binnen jouw duurzaam inzetbaarheidsbeleid past. Je kunt via de website aangeven welk type workshop je wilt (dus ook ‘op maat’) en de prijs berekenen voor het aantal deelnemers dat je zou willen aanmelden. Wij kunnen de workshop ook op jouw bedrijf geven (‘in-company’) of natuurlijk in een door jouw afgehuurde locatie in Nederland of België. De klant is echt koning bij ons en dat merken we ook in de waardering. Wij krijgen van onze klanten als cijfer een 9,1!

Paprika, (halve) tomaten,
		  kommkommer en salades.