empty
empty
Vier zakelijk geklede dames met elkaar aan het werk.
Twee handen schuddend in close-up.

Cursus voeding

Voedingscursus voor meer vitaliteit

Je bent wat je eet wordt er wel eens gezegd en daar zit een behoorlijke kern van waarheid in. Voedselkompas is opgericht met als doel om bedrijven, scholen en andere instellingen gezonder te maken. Goede voeding kan de productiviteit en (leer)prestaties verhogen en heeft daarnaast een aantoonbaar positief effect op het ziekteverzuim. Daarom richten wij ons op het geven van cursussen voeding en gezondheid voor bedrijven, organisaties en scholen.

Cursussen voeding

In onze voedingscursussen delen we feitelijke kennis over voeding met de deelnemers. Wie op internet en social media komt, wordt vast dagelijks overspoeld met vele fabels en foute informatie over e-nummers, diëten en suiker. Zelfs voedselproducenten maken zich schuldig aan het verstrekken van misleidende informatie zoals we vaak ook kunnen zien in programma’s als de Keuringsdienst van Waarde.

In onze boeiende, leerzame en interactieve voedingscursussen gaan deelnemers met elkaar aan de slag in verschillende samenwerkingsvormen. Door een aantal spelelementen zoals een quiz wordt de workshop nog leuker én verrassender. Een plezierige manier om met collega’s bezig te zijn terwijl je kennis opdoet. Het leuke is ook dat die opgedane kennis meteen in de praktijk toe te passen is. En wie dat doet zal merken dat hij/zij zich vitaler en energieker zal voelen! En vitale werknemers zijn minder vaak ziek en presteren ook nog eens beter.

Een cursus over voeding en gezondheid voor uw bedrijf

Voedselkompas biedt verschillende cursussen over voeding en gezondheid aan en kan die op elke gewenste locatie geven (dus ook ‘in-company’). Wij doen dit altijd vanuit de doelstelling(en) van onze opdrachtgevers. Ons team van vakbekwame en enthousiaste voedingsdeskundigen brengt zijn kennis op zo’n manier over dat niet alleen de kennis maar ook het enthousiasme op de deelnemers overslaat. Zij zullen zich dus gemotiveerd voelen om gezond(er) te gaan eten. Alles wordt voor u tot in de puntjes verzorgd, qua voorbereiding, afstemming met de klant en de cursus zelf. De cursussen kunnen op maat worden gemaakt. Heeft u nog vragen? Kijk op onze website of bel 085 - 732 67 76 of mail: info@voedselkompas.nl.

Paprika, (halve) tomaten,
		  kommkommer en salades.