empty
empty
Twee pratende dames op een bank.
Graszoden in de vorm van een grote pijl omhoog op een trap.

Coaching

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding op het gebied van voeding en vitaliteit? Een voedingscoach begeleidt jou om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Persoonlijke doelen kunnen zijn: Je wilt graag...
» inzicht krijgen in jouw eigen voedingspatroon.
» het onderscheid kunnen maken tussen fabels en feiten over gezonde voeding en vitaliteit.
» etiketten leren lezen en reclamemisleidingen kunnen herkennen.
» jouw behoefte aan kennis over bepaalde voedingsstoffen vergroten.
» weten hoe je het best middagdips of snoepmomenten kunt voorkomen.
» tips en trucs hoe je een nieuw eetpatroon makkelijk kunt inpassen in jouw eigen leven, zodat je het kunt volhouden.
» vitaler worden en zich beter voelen.

Verandering van voedingspatroon gaat niet vanzelf. Er is tijd, inzet en doorzettingsvermogen voor nodig, maar vooral het inzicht en het besef dat je goed bezig bent omdat je anders wilt gaan eten, waardoor je je vitaler zult gaan voelen. Als je dat ook zo voelt, dan zul je het (langer) volhouden.

Hoe gaan we te werk?

Op basis van jouw wensen wordt een persoonlijk plan gemaakt. In het eerste uitgebreide coachgesprek wordt jouw huidige levensstijl besproken. Je bepaalt zelf jouw doelen en op welke manier je deze wilt bereiken. Tijdens de vervolggesprekken krijg je begeleiding naar een gezonde leefstijl. Je leert de juiste keuzes te maken, met valkuilen om te gaan en de nodige kennis over voeding op te bouwen. Gedurende het coachtraject wordt in overleg met jou bepaald hoe lang je gecoacht wordt.

Logo St!RKwaliteitskeurmerk ‘Erkend Coach’.

St!R, Stichting Registratie, is een onafhankelijke stichting die de beroepsregistraties van coaches, supervisoren en overige professioneel begeleiders beheert voor derden en is ook de stichting waaronder de registers van coaches en supervisoren zijn ondergebracht.

Het woord 'facts' met een 
		  vergrootglas erboven.

Personal coaching is maatwerk en daardoor de meest effectieve manier van kennisoverdracht!