empty
empty
Vier zakelijk geklede dames met elkaar aan het werk.
Twee handen schuddend in close-up.

Over ons

Waarom je bij ons een onvergetelijke workshop zult volgen!

» Onze workshops zijn leuk, boeiend, afwisselend, leerzaam en interactief.
» Je zou willen dat je eerder de kennis over voeding had opgedaan die je tijdens onze workshops verkrijgt.
» Je kunt heel veel kennis direct in de praktijk gaan toepassen, ontzettend handig!
» Je gaat je vitaler en energieker voelen als je de opgedane kennis over voeding gaat toepassen!
» Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, qua voorbereiding, afstemming met de klant en natuurlijk de workshops zelf.
» Al onze workshops kunnen op maat worden gemaakt. Voor ons is de klant écht koning!
» Je krijgt super handige tips, leuke weetjes en verrassende fabels te horen, waar je heel veel aan hebt.

Wie zijn wij?

Voedselkompas is opgericht met als doel om bedrijven, scholen en andere instellingen gezonder te maken, het ziekteverzuim te verlagen en de productiviteit en (leer)prestaties te verhogen. Door met enthousiasme onze kennis over voeding en vitaliteit te delen, raken mensen enthousiast en gemotiveerd om gezond(er) te eten. Dit heeft direct invloed op de gezondheid.

Ons tweede doel is mensen te voorzien van feitelijke kennis over voeding. Omdat er in de media veel verschillende informatie verschijnt over voeding en je wordt misleid door voedselfabrikanten en supermarkten, zie je vaak door de bomen het bos niet meer. Voedselkompas verzamelt actuele informatie die wordt verkregen uit wetenschappelijke bronnen en onderzoeken, geverifieerde nieuwsfeiten, etc.

Ons team van vakbekwame en enthousiaste voedingsdeskundigen komt op elke gewenste locatie (‘in-company’, op scholen of op een andere locatie). Wij werken altijd vanuit de doelstelling(en) van onze opdrachtgevers. Bovendien denken wij graag mee – en delen wij onze jarenlang opgebouwde ervaringen – met onze klanten.

Wat is onze filosofie?

Gezonde voeding maakt gezond, vitaal en verhoogt je (leer)prestaties en je energieniveau. Dat zorgt voor een plezieriger leven en daar willen we graag aan bijdragen!
“We vonden de workshop zeer de moeite waard. Een echte aanrader voor elk bedrijf dat gezonder wil worden. De verschillende opdrachten spraken ons ook erg aan!”
Hanneke de Jong, IBM
“Nooit geweten hoeveel suiker we eten! Een zeer verhelderende en praktische workshop met een leuke docent die op een zeer aansprekende wijze ons nieuwe inzichten gaf.”
Erik Gouwaerts, Robeco

Paprika, (halve) tomaten,
		  kommkommer en salades.